Ruhák
Alkalmi ruhák és komplék
Koktélruhák
Blézerek, kardigánok, mellények
Alkalmi blézerek
Alkalmi kosztümök
Komplék
Pólók, tunikák, pulóverek
Blúzok
Bolerók
Szoknyák
Nadrágok
Átmeneti kabátok, dzsekik, kardigánok
AKCIÓS termékek
Webáruház, katalógusrendszer
|< << [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> >|
0 Muszlin ujjú mintás póló 1738
Elasztikus anyagú,enyhén karcsúsított, muszlin ujjú blúz háromnegyedes ujjhosszal. Dekoltázs része paszpóllal és gyönyörű muszlin rózsákkal díszítve. Anyaga könnyű, kényelmes, könnyen kezelhető. Viselheti szoknyával és nadrággal egyaránt. Kapható sötétkék alapszínen különböző dekoratív mintákkal, 42-52 méretig.
Bruttó: 9990 HUF
0 Csepp dekoltázsú mintás póló 1852
Karcsúsított fazonú elasztikus viszkóz póló különleges mintával, háromnegyedes ujjal, apró gomb díszítéssel. Anyaga nagyon finoman fésült, igazán kellemes tapintás, maximálisan bőrbarát. Különleges mintája miatt igazán egyedi, dekoltázsa szolid mégis mutatós. Nem mondható kategorikusan alakalmi viseletnek, de különleges megjelenése mégis eleganciát sugall. Kímélő mosással mosva nem igényel vasalást. Méretezése: 40-50-ig
Bruttó: 14990 HUF
0 Csíkos hosszú ujjú póló 1841
Lezser fazonú, hosszított póló színes csíkos mintázattal. Ujja tetszőleges hosszúságúra állítható, könyékig érő vagy háromnegyedes hosszra a gomboló segítségével. Kényelmes, elasztikus anyag, mosható, vasalást nem igényel. Méretezés: 40-50-ig
Bruttó: 11500 HUF
 
0 Csíkos póló 1810
Gyönyörű, karcsúsított vonalú, elasztikus pamut póló háromnegyedes ujjhosszal. Anyaga kényelmes, puha tapintású. Mintázata nagyon mutatós, több színkombinációban is kapható. Igazán szép, különleges megoldású díszítőelemekkel tették egyedivé a fazon megálmodói. Viselheti a mindennapokban, de egy szép szoknyával vagy nadrággal alkalmi viseletként is megállja a helyét. Méretezése: 38-46-ig
Bruttó: 9990 HUF
0 Fekete-fehér mintás tunika 1717
Lezser fazonú, hosszított vonalú tunika fekete-fehér mintával. Ujja tetszőleges hosszúságúra állítható, rövid vagy háromnegyedes hosszra a gomboló segítségével. Kényelmes, elasztikus anyag, mosható, vasalást nem igényel. Méretezése: 42-52-ig
Bruttó: 11500 HUF
0 Gallér nélküli kockás tunika 1841
Lezser fazonú, hosszított vonalú tunika kocka mintával. Ujja tetszőleges hosszúságúra állítható, könyékig érő vagy háromnegyedes hosszra a gomboló segítségével. Kényelmes, elasztikus anyag, mosható, nem kell vasalni.Méretezése: 40-50-ig.
Bruttó: 11500 HUF
 
0 Ívelt nyakú póló 1841
Enyhén karcsúsított fazonú viszkóz póló. Nyakkivágása paszpóllal kombinált. Elején szintén visszaköszön a paszpól díszítés, ami egy zsebet díszít , ezen felül még apró díszgombok teszik érdekesebbé a hatást. Szépen összehangolt színvilága jól kihasználható a mindennapokban. Mosható, könnyen kezelhető, vasalni nem kell. Kapható piros-krém-kék és narancs-krém-kék színkombinációban 42-50 méretig.
Bruttó: 11500 HUF
0 Kék-sárga mintás póló 1738
Elasztikus anyagú,enyhén karcsúsított, muszlin ujjú blúz háromnegyedes ujjhosszal. Dekoltázs része paszpóllal és gyönyörű muszlin rózsákkal díszítve. Anyaga könnyű, kényelmes, könnyen kezelhető. Viselheti szoknyával és nadrággal egyaránt. kapható sötétkék alapszínen különböző színes mintákkal, 42-52 méretig.
Bruttó: 9990 HUF
0 Mintás magas nyakú póló 1852
Karcsúsított fazonú elasztikus viszkóz póló különleges mintával, hosszú ujjal, apró gomb díszítéssel az elején, nagyon különleges nyakmegoldással. Magas nyaka miatt, hátul cipzárral záródik. Anyaga nagyon finoman fésült, igazán kellemes tapintású, maximálisan bőrbarát. Nem mondható kategorikusan alakalmi viseletnek, de különleges megjelenése mégis eleganciát sugall. Kímélő mosással mosva nem igényel vasalást. Méretezése: 40-50-ig.
Bruttó: 14990 HUF
 
|< << [ 1 ] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> >|
Keresett szó:
Ügyeleti Nyitvatartás a korlátozás ideje alatt !
2020. Marius 29.

 

Kedves Érdeklődő ! 

Üzletünk Nyitva tart a korlátozás ideje alatt is!

Amennyiben önnek szüksége van új ruházatra, várjuk üzletünkben! Vigyor
Mi végezzük egyéb munkánkat (termék fotózás, leltár, takarítás), tehát bent vagyunk. Kacsintás

tel: 341-4955

mobil: 0670/501-9269 

Nyitvatartás:  

Hétköznap:  10 - 15

Szombaton: 10 - 14

Árukészletünk megtekinthető webáruházunkban.

WWW.CONTESSA.HU

Elérhető IDE kattinta.

 

Tovább
WEBÁRUHÁZ !!!
2020. Marius 28.CONTESSA WEBSHOPUNKBAN láthatja először az újdonságokat, webáruházunkat folyamatosan frissítjük, aktualizáljuk. Bármennyire is furcsa, a kijárási korlátozás ideje alatt is frissítjük, aktualizáljuk és folyamatosan töltjük fel nyári termékeinkkel. Hiszen az idő javul és mi őszintén abban bízunk, hogy a különösen nehéz tavaszt követően napsütés és fokozatos visszarendeződés következik. NÉZZE MEG WEBÁRUHÁZUNKAT !!!

Elérésért: 
KLIKK IDE vagy lejjebb a kiemelt linkre.

Ott a termékinformációk sokkal részletesebbek, a méretek pontosan lemértek és a képek is nagyobbak, részletesebbek. Hasznos információk akkor is, ha még csak érdeklődik, de ha már eldöntötte ne habozzon! Minden vásárláshoz 14 napos visszavásárlási garancia jár !!! Biztonsága érdekében logisztikai partnerünk a webáruházon történő kártyás fizetés esetén érintkezés nélküli csomagátadást biztosít önnek! 

 
WW
W.CONTESSA.HU


Szeretettel várjuk érdeklődését, rendelését ! VigyorVigyor

 

 

Tovább
Összes hír
Minden jog fenntartva @ 2009 Princess Divat